avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Analize medicale gratuite
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Analize medicale gratuite

Buna ziua
Sunt angajata la un spital de stat.
Rudele mele de gradul I au gratuitate la asistenta si servicii medicale
Va rog frumos sa-mi argumentati si cadrul legal .

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ANIANA , utilizator 09:43, 18 Aprilie 2011
Ce intelegeti prin rude de gradul !? Daca sunteti casatorita sotul si copii au gratuitate, sotul daca nu este asigurat, insa parintii dv nu.
Ma refer la frate, sora, parinti, copi., insa nu gasesc cadrul legal pentru aceasta.M a puteti ajuta cu legea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dacă mama mea s-a recăsătorit legal cu un alt bărbat iar ... FabianOnel FabianOnel Dacă mama mea s-a recăsătorit legal cu un alt bărbat iar mama a murit după 6 ani de la căsătorie, eu și fratele meu, avem dreptul la averea lăsată de ... (vezi toată discuția)
Calitatea de coasigurat ildis ildis sunt casatorit de un an si sotia mea este casnica iar eu lucrez cu contract de munca.cum poate beneficia sotia mea de servicii medicale gratuite? (vezi toată discuția)
Testament lasat sotiei medicului doctorita doctorita Sfatuiti-ma va rog intr-o problema: Matusa mea, inainte de deces mi-a lasat prin testament o casa, instituindu-ma legatar cu titlu particular. Eu am locuit cu ... (vezi toată discuția)