Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
Am cautat si eu pe net dupa cum ati zis.
Pana acum nu am cautat pe net acest subiect.
[ link extern ] /
La paragraful ,,Mormantul viu\" scrie ca florile nu se ofilesc nici iarna ( link-ul de mai jos):
[ link extern ] /#
La paragraful ,,Mormantul minune\"scrie ca iarba nu se oficileste niciodata ( link-ul de mai jos):
[ link extern ] /
Eu stiam ca sunteti ateu si cel mai bine ar fi sa verificati personal si sa nu va luati dupa altii.
De aceea v-am sugerat sa mergeti.
Ati avea ceva palpabil cand veti sustine ca nu este adevarat sau nu, daca sunt sau nu flori iarna sau este doar iarba verde...sau nu este nici iarba verde...
Si atunci...nu voi mai putea sa va contrazic...
Daca ar fi flori sau iarba in toiul iernii cu siguranta ca ati gasi si o explicatie stiintifica...
Sau nu ati gasi?
Oricum, sub aspect constitutional fiecare are dreptul sau de a crede sau a nu crede in ceva fiind vorba de drepturi si libertati fundamentale.
Banuiesc ca stiti ce ar zice parintele Arsenie Boca de James Randi...
Există în societate o clasă foarte specială de persoane careia întotdeauna i-am zis: cei credincioşi. Credinciosii sunt cei care au ales să accepte o anumită religie, filosofie, teorie, idee sau noţiune şi se agaţă de aceasta credinţă indiferent de dovezile care pe oricare altul l-ar face să aibă îndoieli. Ei sunt cei care îi încurajează şi îi susţin pe fanaticii şi şarlatanii oricărei perioade istorice. Nicio cantitate de dovezi nu contează pentru ei si oricât sunt de puternice dovezile acestea nu le aduc nici un pic de cunoaştere raţională. Ei sunt oile care imploră să fie tunse şi măcelărite şi care se vor lupta cu îndârjire pentru a-şi păstra dreptul de a fi victimizate ...
Magicienii si iluzionistii sunt cei mai oneşti oameni din lume; ei îţi spun că te vor păcăli, şi după aceea o fac.