avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... partaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

partaj

daca in urma casatorie am facut un credit din care am cumparat o masina la partaj ce sanse am sa raman cu masina daca eu am platit in proportie de 95% ratele pana acum?creditul este pe numele meu iar masina la mfel.mentionez ca acest credit este defapt de nevoi personale nu de leasing,ea cere k si masina si creditul sa ramana la ea.nuu trebuie sa ma despagubeasca in cazull in care eu renunt la ele?
Cel mai recent răspuns: cristyfurisi , utilizator 22:02, 19 Aprilie 2011
Reprezinta bun comun dobandit in timpul casatoriei.
Solutie? - Recomand achitarea integrala, de comun acord, si apoi divizarea in doua parti egale a sumei obtinute altfel instanta va pune sechestru pe masina pana cand se va ajunge la o hotarare in ce priveste partajul.
si creditul si masina sunt pe numele meu iar eu din castigurile mele am platit ratele,asta nu se considera un avantaj in procesul de divort?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj interesant-speta FCF FCF Dau o bere cui reuseste sa gaseasca o solutie in speta de fata: In timpul casatoriei sotia a luat un imprumut DE NEVOI PERSONALE, doar pe numele ei, ... (vezi toată discuția)
Masina in lizing tiktakko tiktakko Cer ajutorul ptr a stii daca in timpul casatoriei am cumparat o masina , cu imprumut la banca, acum in timpul divortului am dreptul sa o schimb sau sa o ... (vezi toată discuția)
Divort - impartire datorii si bunuri ph33kty ph33kty Buna ziua, Va rog sa-mi raspundeti si mie va rog la urmatoarea speta: sotia fratelui meu doreste sa divorteze. am inteles ca deja a depus actele de ... (vezi toată discuția)