avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... pierdut mesaj
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

pierdut mesaj

da e corect din cauza unei pene de curent mi sa oprit calculatorul iar ultimul mesaj urmarit de mine precum si mesajele primite la alerta au fost sterse din calculator cum pot sa le recuperez
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:15, 20 Aprilie 2011
Nu are cum sa fie sterse din calculator ... un topic deschis pe FORUM de dvs a fost sters , intrucat a mai fost deschis inca o data.

Pct. 3.3. Nu adresa aceeasi întrebare pe mai multe sectiuni ale forumului si nu deschide acelasi topic de mai multe ori. In acest caz topic-urile si/sau raspunsurile in plus vor fi sterse de administratori sau moderatori, utilizatorul urmand a fi avertizat, iar ulterior, in caz de nerespectare a avertismentului, va fi banat temporar sau defintiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registru asociatiilor si fundatiilor. cum poate fi consultat? Viorel  Iulian Popa Viorel Iulian Popa Registrul poate fi consultat on-line? Doresc sa infiintez o asociatie si vreau sa stiu daca denumirea a mai fost aleasa si de altcineva inainte. (vezi toată discuția)
Carte de identitate radu_capcaunu radu_capcaunu unui coleg de al meu ia expirat ci.suntem in germania.ce ar putea sa faca? (vezi toată discuția)
Intrebare BoangherMihaela BoangherMihaela buna dimineata.spuneti-mi va rog frumos daca cumnata mea nu doreste deschiderea succesiunii dupa frate(nu raspunde la tel avocatului,nu deschide usa ... (vezi toată discuția)