avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... am ci pe o adresa a parintilor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

am ci pe o adresa a parintilor

am adresa din buletin pe adresa pe care sunt parintii proprietari, in casa asta m-am nascut am crescut si d ecand m-am casatorit au zis s astau in alt aparte ca nu putem sta toti in aceasi casa....acum ei ..parintii..si-au facut o vila..apartamentul sta gol..cica vor s ail vanda dar d eun an nu au vindut..eu am doi copii misi si stau intr-o garsoniera....de curind mi-a expirat buletinul....mama a venit la sectia 10 si mi l-a schimbat pe adresa pe care o aveam deci aceasi cu cea a apartamentului care sta gol..dar a zis ca nu am ce cauta acolo...LEGAL NU POT S AMA MUT?..CHIAR DACA EI SUNT PROPRIETARI, EU AM BULETINUL ACUM NOU VALABIL 10 ANI....INSA EI AU ZIS CA NU POT S AMA MUT CA VOR SA IL VANDA....LEGAL NU POT S ASTAU ACOLO..DACA MA DUS SI MA MUT..ESTE LEGAL?....POT S AMA MUT CU FAMILIA?....CE SFATURI IMI DATI???..CE AR PUTEA S AIMI FACA?...POATE S AMA DEA AFARA?...DESI AM BULETINUL PE ADRESA CASEI..
ASTEPT UN RASPUNS
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Aprilie 2011
horia33, utilizator
Cel mai recent răspuns: narcisa_salbatica , utilizator 22:37, 22 Aprilie 2011
daca aveti cheile de la casa, practic, va puteti muta. dar ar fi provizoriu intrucat nu e proprietatea dvs si parintii va pot evacua.
ajungeti la o intelegere cu parintii sa puteti locui cu familia dvs acolo. eventual, daca garsoniera va apartine dvs sau sotului, o vindeti pe aceea si le dati banii parintilor si cumparati ap de la ei
Parintii sunt proprietarii apartamentului si fac ce vor.
Daca nu aveti acordul lor nu puteti locui pentru ca
riscati sa va evacueze.
Faptul ca aveti CI pe acea adresa nu va da nici un drept de a locui acolo, fara
acordul proprietarilor.
CI e doar un act de identitate.
Nu va puteti impiedica parintii sa vanda apartamentul si nici nu puteti locui acolo fara consimtamantul lor, sunt proprietari si pot dispune de apartament asa cum doresc, indiferent de situatia dvs. locativa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparat apartament, cum determin vechiul proprietar sa elibereze locuinta? vicky_gavrila vicky_gavrila Buna seara, Am si eu o situatie. Am cumparat un apartament si in contractul de vanzare cumparare a fost trecuta o clauza precum ca vechiul proprietar poate ... (vezi toată discuția)
Apartament trecut cu contract vz-cumparare Mirela42 Mirela42 Buna ziua, As dori sa semnalez o situație. Parintii mei mi au incheiat un contract de vanzare cumparare inainte de casatorie , aproximativ in anul 1996, cu ... (vezi toată discuția)
Mostenire andreutzz98 andreutzz98 Buna ziua! In luna decembrie am mostenit un apartament si o masina.In apartament locuieste bunica din partea mamei,mama decedand.Bunica nu ne-a permis nici sa ... (vezi toată discuția)