avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... un nou locatar
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

un nou locatar

Am nascut recent si as dori sa stiu cum trebuie sa procedez ca sa/mi declar copilul ca si locatar al imobilului in care locuim. mA intereseaza sa stiu cat timp am la dispozitie, potrivit legii, ce acte trebuiesc depuse si unde?
...nu ca reprezinta pentru mine o problema urgenta, dar vecinii abia asteapta samanta de scandal, si nu vreau sa le dau ocazia....
Cel mai recent răspuns: goe_07 , utilizator 11:42, 23 Aprilie 2011
daca o persoana locuieste mai mult de 15 zile consecutive (ceea ce se va intimpla desigur :D) se va anunta in scris presedintele asociatiei despre acest lucru. nu va trebuiesc documente decit daca cladirea are carte de imobil si doriti inscrierea micutului in ea. puteti face o copie de pe certificatul de anstere.
sanatate micutului si dv.!
Felicitari, sa va traiasca.

Nu trebuie sa faceti niciun act special cu asociatia, doar sa instiintati verbal sau mai bine scris Presedintele de as. pentru luarea in evidenta si in cartea de imobil, sa mentionati eventual data la care ati adus acasa noul nascut. Ar trebui sa fie datoria lui sa instiinteze mai departe Administratorul pentru a face corect aplicarile la listele de plata ulterioare.
Proprietarul de buna credinta detine obligatia ca in cazul in care detine in spatiul personal,persoana perioda mai mare de 15 zile sa instiinteze oficial presedintele de asociatie,cu scopul introducerii in evidenta cartii de imobil si la calculul cotelor individuale de intretinere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am nevoie de un răspuns sau o îndrumare de cum ... Ann4 Ann4 Bună ziua! Am nevoie de un răspuns sau o îndrumare de cum trebuie procedat. În blocul în care locuiesc sunt peste 50% apartamente în care nr de locuitori ... (vezi toată discuția)
Administrator bloc adriancozma25 adriancozma25 Buna ziua, acum cateva zile administratoarea blocului a facut un scandal monstru pentru ca am lasat acum cateva zile punga de gunoi in fata usii peste noapte. ... (vezi toată discuția)
Numar persoane lista intretinere asociatie Silvia2013 Silvia2013 este corescta trecerea pe lista de intretinere la nr.persoae a unui nou nascut dupa o luna de la nasterea sa? (vezi toată discuția)