Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
Casatoriti in 6 oct 2007, prieteni inainte inca 9 ani si jumatate, am locuit dupa nunta la socrii pana in feb 2008 cand am reusit sa ne luam un apartament prin credit. Dupa ce ne-am mutat viata s-a schimbat un pic, adica, in fiecare sambata si duminica trebuia sa mergem la Petresti, apropo suntem din Sebes-Alba, la 3-4 km sa mancam si sa stam, nu discut cazurile in acre i-am ajutat, dar ce ma supara ca parintii mei locuiesc la 200 m si la ei nu puteam merge impreuna (1) si doar de dragul meu.
Am facut greseala fatala de a o lovi, nu are rost sa-mi caut scuze, dar am facut-o si inainte de nunta(2), deci stia cu cine se casatoreste.Am gresit dar eu cred ca doar din cauza anumitor injurii care la adresa mea nu m-au deranjat ff tare dar cand s-a ajuns la parintii mei nu am mai putut dovedindu-mi lipsa de respect pentru ei (3).
Sa nu mai spun ca si viata sexuala intre noi nu mergea, adica daca te iubesti din ian pana in iunie de 1 data max 2 nu cred ca este corect (4). Nu sexul este cel mai important dar intretine casnicia cel mai frumos.
Acum din 25 iunie 2008 socrii au pus piciorul in prag si o ascund adica ea nu mai exista pentru mine ca de altfel si ei. Nu telefon, nu comunicare de altfel, nu minima intelegere, pentru ca daca este o problema cred ca doar noi 2 o putem sau nu sa o rezolvam.
Ei nu fac altceva decat sa-si bata joc de mine si in cele din urma poate peste cativa ani isi va da seama si sotia mea ca si de ea si-au batut joc. De cautat nu am unde sa o caut. Pe proprietatea nimanui nu pot sa intru fara acord si nu-l am.
Ce sa fac?