avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Retur produs
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Retur produs

Buna ziua,

Detin un magazin online cu imbracaminte si incaltamminte. Noi punem la dispozitie toate informatiile necesare(dimensiuni, material, calitate) Inclusiv pentru incaltaminte avem marimi reprezentate de centimetrii talpii interioare.In momentul de fata o doamna a cumparat o pereche de pantofi si afirma ca este diferenta de 1cm fata de ce avem noi pe site.I-am spus sa returneze produsul, constatam diferenta, iar in cazul in care nu exista , banii ii vor fi inapoiati pe contul de pe site pt a achizitiona altceva.A spus ca nu doreste altceva de pe site.Cum putem proceda sa nu intervina OPC-ul ? Doamna respectiva vrea sa-i returneze pentru ca pur si simplu nu-i plac. Va rog sa-mi raspundeti ! Multumesc .
Cel mai recent răspuns: ContSters202274 , utilizator 23:27, 1 Mai 2011
„În cazul magazinelor online se aplică O.G. 130/2000, republicată. Conform acesteia, consumatorii au dreptul de a denunţa unilateral contractul în termen de zece zile lucrătoare de la data primirii produselor, fără penalităţi şi fără a invoca vreun motiv“.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In cit timp pot returna o pereche de cizme? Angelinne Angelinne Am achizitionat acum 4 zile o pereche de cisme care au fost ultima pereche si expusa in magazin ...si ajunsa acasa mi-am dat seama ca era probabil ... (vezi toată discuția)
Garantie la ghete cumparate online karytat karytat Buna ziua. Am cumparat online o pereche de ghete (in data de 29.11.2013 a sosit coletul). Dupa o saptamana de purtat aceste ghete, am observat ca se ... (vezi toată discuția)
Legea privind protectia consumatorului utilizator-1 utilizator-1 buna ziua, am cumparat un produs de incaltaminte care dupa numai o zi de folosire a prezentat deteriorari pe talpa, produsul se doreste de calitate, pretul ... (vezi toată discuția)