Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor de inmormantare

Buna dimineata.matusa mea care a decedat nu a avut pensie .primaria ar trebui sa ajute familia decedatei cu un ajutor de imnormantare?cu o suma de bani sau alimente?
Conform legii 416/2001, primaria poate acorda un ajutor care sa acopere o parte din cheltuielile de inmormantare doar daca decedatul/familia sa era beneficiar al legii 416/2001.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoana cu handicap primeste ajutor de deces? dark0n3 dark0n3 Buna ziua, As dori sa stiu daca o persoana care primea ajutor de handicap si a decedat poate primi ajutorul de deces. Mentionez ca persoana respectiva nu a ... (vezi toată discuția)
Ajutor de înmormântare . MihaaaM MihaaaM Bună ziua ! Fratele meu a decedat ,nu era asigurat nici pensionar ,avea doar ajutorul social de la Primărie .Beneficiem de ajutorul de înmormântare ?? Daca ... (vezi toată discuția)
Ajutor de înmormântare Tutuianumariana981@gmail.com Tutuianumariana981@gmail.com Am un verisor care a decedat în vârstă de 52 ani nu era asigurat si nu avea nici un venit poate beneficia de ajutor de înmormântare de la primarie (vezi toată discuția)