avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Prima de instalare/relocare (mutare cu job-ul in alt ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Prima de instalare/relocare (mutare cu job-ul in alt oras)

Buna,
Sunt angajat al unei societati de aproximativ 3 ani si urmeaza sa ma mut in alt oras, la aceeasi firma.
Cineva mi-a spus ca e posibil sa primesc o prima de instalare sau de relocare de la stat/primarie. De la firma nu se pune problema :)
Puteti sa ma lamuriti va rog?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:17, 8 Mai 2012
Numai in cazul somerilor indemnizati care isi gasesc un loc de munca la o distanta mai mare de 50 km de domiciliul stabil.
dacian2003 a scris:

Buna,
Sunt angajat al unei societati de aproximativ 3 ani si urmeaza sa ma mut in alt oras, la aceeasi firma.
Cineva mi-a spus ca e posibil sa primesc o prima de instalare sau de relocare de la stat/primarie. De la firma nu se pune problema :)
Puteti sa ma lamuriti va rog?

Beneficiati de acordarea acesteia numai daca prima este prevazuta in ccm la nivel de unitate sau in c.i.m. ori in R.I.
Am si eu un asemenea caz: Prima de relocare pentru un viitor angajat care va trebui sa -si mute domiciliul in alt oras. As dori sa stiu daca e corect / posibil sa fie specificat in CIM rambursarea primei in cazul in care angajatul isi da demisia inainte de implinirea a 24 de luni de munca?
Multumesc!
Puteti stabili intr-un act aditional obligatia de a restitui integral sumele primite cu titlu de prima de incadrare sau prima de instalare, in situatia in care raporturile de munca sau de serviciu inceteaza, in baza anumitor articole din codul Muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primă relocare Fabian PERISOR Fabian PERISOR Bună, sunt angajat și locuiesc cu chirie de un an într-o altă localitate decât cea de domiciliu la 40 km distanță, contractul de muncă este pe o ... (vezi toată discuția)
Prima de relocare de la agentia nationala de ocupare a fortei de munca Alidababa Alidababa Buna ziua! Beneficiez de prima de relocare de la o agentie judeteana de ocupare a fortei de munca in urma incadrarii in munca la o distanta mai mare de 50 km ... (vezi toată discuția)
Prime pentru someri- oug nr. 60/2016 pentru modificarea şi completarea legii nr. 76/2002 adrian_patrascu adrian_patrascu Buna ziua! In perioada septembrie-decembrie 2015 am lucrat la doua fabrici de cablaje auto,din orasul in care locuiesc!Din ianuarie 2016 si pana in prezent nu ... (vezi toată discuția)