avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale desfiintare puncte de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

desfiintare puncte de lucru

buna ziua! as dori sa-mi spuneti ce acte sunt imi sunt necesare pentru desfiintarea unor puncte de lucru!
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 20:58, 4 Iulie 2008
trebuie sa redactati actul aditional la statut, semnat de asociati, unde decideti sa inchideti punctele de lucru si sa depuneti acest act la registrul comertului.
cerere tip de la registru comertului prin care solicitati inchiderea punctului de lucru.pe siteul Reg Comertului gasiti si documentele necesare pe care trebuie sa le depuneti cu cererea tip.
sdianaviolina a scris:

trebuie sa redactati actul aditional la statut, semnat de asociati, unde decideti sa inchideti punctele de lucru si sa depuneti acest act la registrul comertului.


Hotarare AGA.
Buna ziua!
Va este necesara hotararea AGA in acest sens.

Scrieti sus antetul: numele firmei, sediul, nr. de inregistrare, CUI
Subsemnatii (asociatii):
Numele prenumele, datele de identificare, hotaram astfel:
Art. 1: Se inchid punctele de lucru din:
- Adresa
-Adresa
-Adresa
Semnaturile asociatilor si stampila firmei

Atasati si declaratia cu numarul de caractere al hotararii AGA. Puteti socoti caracterele folosind functia Word Recount din programul word.
Completati si cererea tip de la registrul comertului.
Le puneti pe toate intr-un dosar cu sina.
Succes!
Nu va dau datele cabinetului intrucat zice-se ca nu avem voie. Daca le gasiti dvs., va facem noi hotararea si dosarul GRATIS, cu conditia sa specificati ca veniti de pe acest site!
Cu stima,
av. Silviu Serban
In acest caz va recomand sa redactati un act aditional care sa fie semnat de toti asociatii, prin care hotarati inchiderea punctelor de lucru.
Acest act aditional trebuie depus la ORC.

Alte discuții în legătură

Aga si anexa la monitor lavynyaa lavynyaa Buna ziua! Va deranjez cu 2 intrebari: 1/ Am depus acte la Registrul Comertului pentru prelungire mandat administrator si prelungire punct de lucru. Mi-a ... (vezi toată discuția)
Hotarare aga pentru retragere administrator si schimbare de nume Valentina_D Valentina_D Buna ziua, Imi puteti spune, va rog, cum trebuie sa fie facuta hotararea AGA in cazul in care unul dintre asociati isi schimba numele prin casatorie si ... (vezi toată discuția)
Formulare si taxe alina_cj alina_cj Buna ziua, As dori sa stiu ce formulare si taxe sunt necesare pt inchiderea unui punct de lucru si deschiderea altuia la registrul comertului. (vezi toată discuția)