avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pensionar militar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pensionar militar

Buna ziua,

Sunt pensionar militar , gr.3 de invaliditate.
Am dreptul sa muncesc cu norma intreaga intr-o societate comerciala civila ?
Care este temeiul legal ? :O

Alte discuții în legătură

Compatibilitatea functiei de asociat (unic, in coparticipatiune)cu statutul de pensionat medical nelusandy nelusandy Un pensionar medical, pensionat cu gr. III de invaliditate (pensie in sistem militar) ,poate fi asociat (unic, in coparticipatiune) sau fi administrator la o ... (vezi toată discuția)
Angajare fractiune de norma florentinabizdiga florentinabizdiga Buna ziua as dori doua informatii: sotul meu vrea sa se angajeze la o firma cu 4 ore/zi (fiind pensionat de boala de GRADUL 3 are acest drept). 1.As dori ... (vezi toată discuția)
Sunt pensionar militar pe caz de boala( gr.3) din 2005, iar de ... Bejenaru Cristian Bejenaru Cristian Sunt pensionar militar pe caz de boala( gr.3 de invaliditate, revizuibil anual) din 2005, iar de atunci lucrez in viata civila cu 4h/zi. In anul 2011 am fost ... (vezi toată discuția)