avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Sunt pensionar militar pe caz de boala( gr.3) din ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Sunt pensionar militar pe caz de boala( gr.3) din 2005, iar de ...

Sunt pensionar militar pe caz de boala( gr.3 de invaliditate, revizuibil anual) din 2005, iar de atunci lucrez in viata civila cu 4h/zi. In anul 2011 am fost operat de cancer laringian si recent(02.06.2022) mi-am depus dosarul de pensionare(gr.3, handicap accentuat, permanent, cu canula traheala) la Casa Judeteana de Pensii Iasi. Se poate cumula pensia militara de invaliditate cu cea civila de invaliditate avand in vedere ca sunt diagnostice total diferite, ani diferiti si medical, nu au nici o legetura una cu cealalta?
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Iulie 2022
Bejenaru Cristian, utilizator

Alte discuții în legătură

Care este diferenta intre o persoana cu handicap gr. 2 si o persoana invalida gr. 2? benga112 benga112 Buna ziua tuturor,Doresc a deschide un topic cu urmatoareale intrebari : Care este diferenta medicala intre o persoana cu handicap gr.2 si o persoana cu ... (vezi toată discuția)
Buna seara, intreb si eu cine schimba incadrarea in grad de dizabilitate handicap ... bodisin bodisin Buna seara ,Intreb si eu cine schimba incadrarea in grad de dizabikitate.HANDICAP pentru un pensionar BOALA ,,comisia de expertiza sau DGASP ,MULTUMESC (vezi toată discuția)
Actualizare decizie medicala asupra capacitatii de munca Mircea Cristian Mircea Cristian Urmare a unei operatii de adenocarcinom la colon,in mai 2012,am fost pensionat de boala cu gradul 2 de invaliditate.Acest statut a fost valabil mai intii ... (vezi toată discuția)