avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... penalitati
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

penalitati

Buna ziua !
Am castigat de curand un proces cu primaria din Cluj-Napoca,proces care a durat 2ani si ceva,timp in care nu am lucrat si nici nu am putut beneficia de nici un fel de ajutor din partea statului(nici macar social)intrucat sant pers.fizica autorizata.Acum vreau sa le cer despagubiri in val de un salar mediu pe economie+penalitati(asa cum percep si ei daca ramai restant) pentru fiecare luna in care nu am putut sa-mi desfasor activitatea.Va rog sa ma ajutati cu un calcul,sau o idee de calcul.VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: goe_07 , utilizator 13:57, 6 Mai 2011
Pentru a avea o baza reala si legala,utilizati metodologia si valorile propuse de institutul national de statistica
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pls fff urgent !!! ContSters77719 ContSters77719 Va rog, poate cineva sa-mi raspunda? Am nevoie de textul integral al H.C.M. nr. 1676 / 1959 sau macar data cand a fost publicata, unde sa caut... urgent! Cu ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza punctul de pensie acum? tytyvirje tytyvirje Eu tot nu inteleg cum se calculeaza punctul de pensie,acum.Stiu ca inainte punctul de pensie erea echivalentul unui salariu minim pe economie. Puteti fi mai ... (vezi toată discuția)
Penalitati otto2007 otto2007 1. Pentru a calcula si aplica penalizari la sume restante este necesara hotararea adunarii generale a proprietarilor? 2. Cine este raspunzator pentru sumele ... (vezi toată discuția)