avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA inchiriere si subinchiriere
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

inchiriere si subinchiriere

o pers.jur. platitoare de tva are un contract de inchiriere ptr.care plateste tva. La randul ei aceasta a subinchiriat o parte din spatiu altor pers.jur. Ptr.contractele de subinchiriere se plateste tva?
Cel mai recent răspuns: xerxes , utilizator 21:32, 10 Mai 2011
din moment ce deduce tva aferenta chiriei facturata de proprietar, la randul ei firma este obligata practic sa colecteze tva aferenta chiriei facturata catre subchiriasi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se procedeaza -ajutooooor! rodia rodia O societate B care are in chirie un spatiu de la o societate A vrea sa subinchirieze o parte din acesta (3 camere) la diverse persoane fizice. Proprietarul ... (vezi toată discuția)
Calcul impozit subinchiriere silv silv Buna ziua, am si eu o intrebare: o societate subinchiriaza o parte dintr-un spatiu inchiriat. facturaza chiria si utilitatile pt spatiul subinchiriat la ... (vezi toată discuția)
Facturi utilitati la subinchiriere spatiu kikitam kikitam o societate comerciala a inchiriat un spatiu mai mare pe care il subinchiriaza pe anumite suprafete ; Pentru acest spatiu, proprietarul ii factureaza si ... (vezi toată discuția)