avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general O societate poate incheia un contract de comision, pt. ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

O societate poate incheia un contract de comision, pt. prestari servicii

O societate comerciala poate incheia un contract de comision, pt. prestari servicii cu persoana fizica? (nu este persoana fizica autorizata)
Ce impozite, taxe si contributii trebuie sa plateasca societatea? dar persoana?
Cel mai recent răspuns: oana76 , utilizator 16:38, 15 Mai 2011
Daca vreti sa detaliati putin....
Din ce am inteles eu, o persoana fizica presteaza un serviciu iar societatea ia comision.
da scz. nu am fost explicit ...
dici eu ca srl iau o lucrare si mai departe doresc sa inchei un contract de prestari servici cu o persoana fizica neautorizata pt. a i-si desfasura activitatea in finalizarea lucrari.
munca la negru, fie se autorizeaza fie il angajati ca salariat.Propietarul nu e obligat sa primesca pe proprietatea lui pe oricine-ATENTIE!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadrul legal de colaborare intre persoana juridica si persoana fizica neautorizata raresjustin raresjustin eu societate comerciala de prestari servicii si comert piese si ansamble din domeniul meu de activitate(montaj si comercializare instalatii de spalat auto) el ... (vezi toată discuția)
Plata legala a comisionului oachioachi oachioachi Va rog sa ma ajutati cu un sfat. O persoana presteaza anumite servicii pentru care primeste un comision. Pentru a avea un contract legal si a se inregistra ... (vezi toată discuția)
O persoana fizica presteaza servicii pe conventii civile roman22 roman22 O persoana fizica presteaza servicii de salarizare intr-o singura luna, fara a fi angajat. Se poate incheia o conventie civila intre institiea beneficiara si ... (vezi toată discuția)