avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 325 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Se dispune suspendarea activitatii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Se dispune suspendarea activitatii

Buna ziua! In urma unui control al GF, agentii GF au gasit un plus de casa de 113 lei pentru care au dat o amenda de 8.000 lei plus dispunerea de suspendare a activitatii. Amenda am inteles ca trebuie platita in mod normal, in termen de 15 zile, dar activitatea in cat timp trebuie sa o inchid? (am de gand sa depun contestatie, dar pana o voi depune trebuie sa inchid societatea?)
Cel mai recent răspuns: Mella87 , utilizator 22:30, 15 Mai 2011
nu trebuie sa suspendati activitatea pana la solutionarea contestatiei
Din pacate inca nu am reusit sa depun contestatie...In perioada dintre incheierea procesului verbal si depunerea contestatie, societatea ar trebui inchisa?
Nimeni nici un raspuns? :( Va rog!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestam garda financiara? Mella87 Mella87 Buna ziua! Sunt administratorul unei societati comerciale, ce are ca obiect de activitate comercializarea produselor cu amanuntul, iar astazi am avut o ... (vezi toată discuția)
Amenda garda suspendare activitate gogu74 gogu74 Salut! Anul trecut am primit o amenda de la Garda, pt ca agentii au considerat ca am lucrat in perioada de suspendare a activitatii. La control s-a gasit ... (vezi toată discuția)
Proces cu garda costicul costicul O soc. a fost verificata de garda financiara.Asupra vanzatoarei s-a gasit o suma de bani care nu era batuta pe casa de marcat. S-a suspendat activitatea. Soc.a ... (vezi toată discuția)