avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1118 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cablul electric pe sub pamant
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cablul electric pe sub pamant

Buna ziua. Vrem sa achizitionam o casa. Proprietarul spune ca in spatele casei noastre va mai face inca o casa si ne-a spus: ,, va spun acum ca sa stiti, sa nu spuneti ca nu v-am zis. Cablul electric e racordat la stalpul din strada si trece prin curtea casei ce vreti sa o cumparati. Atat cablul vostru cat si cel care va fi racordat la casa din spatele casei voastre.,, Cablul e la 80 cm sub pamant. Are avizul Eon, spune ca sa nu plateasca alt stalp. Este , ne asumam vreun risc din partea Eon, pe viitor? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:52, 16 Mai 2011
Sesizati firma de furnizare a energiei electrice si primaria la care sunteti arondat teritorial.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine plateste stalpii de curent ? Diegutza Diegutza Buna seara,doresc sa va consult in urmatoarea problema: -am construit o casa de locuit in intravilanul unui sat din Transilvania. Desi ulita pe care am ... (vezi toată discuția)
Racordare enel - imobil nou bogda91 bogda91 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu o situatie: la cumpararea unui apartament intr-un imobil nou, in contractul de vanzare - cumparare, autentificat la notar, ... (vezi toată discuția)
Bransare teren la utilitati ContSters94154 ContSters94154 este o gospodarie in vecinatatea terenului meu care are tras curent - este vorba de un bransament privat (adica omul la vremea respectiva a platit si stalpii ... (vezi toată discuția)