avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... C.I.M
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

C.I.M

Buna ziua! Am facut si trimis c.i.m la un nou angajat,dar in prima saptamana nu a putut veni la servici ca a fost nevoit sa se duca la fostul loc de munca inca o saptamana. Cum il trec in pontaj daca el nu a venit prima saptamana si eu trimisesem deja datele in Revisal?
Cel mai recent răspuns: suciu_diana , utilizator 12:13, 16 Mai 2011
nu-l treci
Adica incep sa pontez cu data venirii lui chiar daca nu coincide cu data semnarii c.i.m? Sau pontez din data c.i.m si prima saptamana trec "liber"?
1. Trebuie sa il treceti in pontaj cu data inceperii activitatii specificata in CIM.
2. Il puneti sa faca o cerere de CFP sau il pontati prezent si il puneti sa recupereze pe parcurs.
3. Gasiti o modalitate afara de cea de absent nemotivat care ar duce la incalcarea Regulamentului intern si la sanctionarea salariatului (dar nu este obligatoriu).
Fara absente nemotivate. Sa isi faca cerere de invoire pe care sa i-o aprobati, incepand cu data de la care a mers la angajatorul anterior.
Sau, puteti sa faceti act aditional, daca nu a trecut timp prea mult, prin care specificati faptul ca data inceperii activitatii se schimba prin acordul partilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pontaj cu absente nemotivate dutescu maria dutescu maria Buna ziua, Cum pot sa pontez mai multe persoane (4 angajati), care in luna ianuarie 2017 datorita timpului nefavorabil cu acordul lor si al patronului nu au ... (vezi toată discuția)
Zile cfp florica.vochide florica.vochide buna ziua,as dori sa stiu cum procedez daca am salariati care au lipsit toata luna si nu dorim sa le inchidem ctr. de munca.Cum as putea sa ii trec in revisal ... (vezi toată discuția)
Act aditional de suspendare pt. "invoit" ? oti oti In cazul "invoirilor" adica salariati care nu mai au zile de concediu dar imi vin cu cereri de invoiri pentru diverse probleme personale... suntem obligati ... (vezi toată discuția)