avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 123 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Vreau sa inchiriez un apartament de servici
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Vreau sa inchiriez un apartament de servici

Am o firma,sunt pe profit si as vrea sa stiu ,daca inchiriez un apartament de servici9pentru firma),ma pot deconta cu cheltuielile lui(chirie,utilitati,etc,) din profitul obtinut de fima?Sau cum pot face?
Cel mai recent răspuns: iulia53 , utilizator 12:23, 23 Mai 2011
Pe baza contractului de inchiriere puteti deconta ch. cu utilitatile,chiria si alte ch. care sunt necesare obtineri de venituri in firma.
In contract sa se stipuleze la clauze ca suportati ch cu utilitatile si altele neprevazute.
Cum imi recomandati sa inchei contractul ? Direct pe firma sau pe persoana fizica (in calitate de administrator al firmei ?). Sfatuiti-ma !!!
Cu respect ,Cezar
Contract de inchiriere il faceti direct pe firma sa puteti deconta cheltuielile cu utilitatile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere masina de la o persoana fizica Diana2209 Diana2209 Buna ziua, cum se face in cazul in care un director al unei societati vrea sa inchirieze o masina de la o persoana fizica. presupun ca se face un contract de ... (vezi toată discuția)
Locuinta de serviciu administrator srl miskynights miskynights Buna ziua, Sunt administratorul unei societati comerciale cu domiciliul in aceeasi localitate si am urmatoarea intrebare: - poate societatea comerciala ... (vezi toată discuția)
Ch. deductibile vs. ch. nedeductibile ministru_ ministru_ Buna ziua! Am o problema in a intelege cheltuielile nedeductibile cum se calculeaza. 1) Bonurile de combustibil le-am inregistrat in contabilitate ca si ... (vezi toată discuția)