avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 218 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Revin in legatura cu concediile din fondul de ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Revin in legatura cu concediile din fondul de accidente de munca si boli profesionale

Din normele de aplicare a Legii 346/2002 republicata am inteles ca recuperarea se face de la casa de pensii din zona unde se afla angajatorul., dar nu stiu ce ar trebui sa depun la ei pentru recuperarea sumelor care au reprezentat indemnizatiile de concedii medicale( cod indemnizatie 04).Eu am depus declaratiile aferente lunilor si exemplarul roz de la concedii medicale .Precizez acestea le-am depus la Casa de Pensii .Concediile medicale cu cod indemnizatie 04 se depun la casa de pensii.
Cel mai recent răspuns: cili1959 , utilizator 06:31, 20 Mai 2011
Trebuie să mergeţi la casa de pensii să întrebaţi ce acte mai trebuiesc. Sigur mai trebuie şi un centralizator, o cerere tip .
multumesc frumos o sa merg acolo personal .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare sume din fambp cili1959 cili1959 Buna ziua .Am o mare nedumerire .Cum se pot recupera sumele suportate de catre angajator pentru plata indemnizatiilor pentru concedii medicale ale ... (vezi toată discuția)
Recuperare sume casmb ELENA2009 ELENA2009 pentru a recupera banii de pe concediile medicale de la casa de sanatate trebuie depuse si concediile medicale care sunt suportate de angajator, cf ordin ... (vezi toată discuția)
Certificat concediu medical mihteo mihteo Ce face institutia cu Certificatul medical al unui salariat? Se mai depune la Casa de sanatate? Daca da, in ce termen? (vezi toată discuția)