Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

loc de casa pentru tineri casatoriti

ma numesc mihaela si sunt casatorita locuiesc cu sotul meu la parinti lui si neam facut o cerere pentru loc de casa la primarie si sa aprobat dar ni sa spus ca trebuie sa dam o declaratie cum ca socri mei nu detin nici un pamant va rog sa ne spuneti ce sa facem ??
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 21:03, 19 Mai 2011
trebuie ca dvs si sotul sa nu detineti niciun loc de teren. ce treaba au socrii dvs cand dvs sunteti titularii cererii?
Conform legii 15/2003, consiliile locale pot stabili criterii suplimentare pentru persoanele care solicita atribuirea in folosinta gratuita, pe durata existentei constructiei, a unui loc de casa. In situatia data, banuiesc ca cererea a fost facuta de sotul dvs, iar consiliul local a introdus, probabil, printr-o hotarare, ca si criteriu suplimentar, obligatia ca nici parintii solicitantului sa nu fi detinut o locuinta sau teren destinat construirii unei locuinte. Totusi, declaratia trebuie sa fie a socrilor, personala, nu data de dvs. Verificati la primaria in cauza care sunt criteriile dupa care se atribuie locurile de casa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 15/2003 zflorentina zflorentina Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: Fratele meu a facut o cerere in baza legii 15/2003 pentru acordarea unui teren in vederea construirii unei ... (vezi toată discuția)
Loc de casa pentru tineri casatoriti ionut_alex ionut_alex Buna ziua stiu ca este o lege care prevede acordarea unui teren pentru construirea unei case tinerilor casatoriti , ce lege este ce prevede ea mai exat si la ... (vezi toată discuția)
Teren de la primarie nicu20 nicu20 buna ziua.imi poate zice cineva in ce conditii se poate obtine un teren de la primarie pt constructie casa,pentru tineri.va multumesc (vezi toată discuția)