ma numesc mihaela si sunt casatorita locuiesc cu sotul meu la parinti lui si neam facut o cerere pentru loc de casa la primarie si sa aprobat dar ni sa spus ca trebuie sa dam o declaratie cum ca socri mei nu detin nici un pamant va rog sa ne spuneti ce sa facem ??
Conform legii 15/2003, consiliile locale pot stabili criterii suplimentare pentru persoanele care solicita atribuirea in folosinta gratuita, pe durata existentei constructiei, a unui loc de casa. In situatia data, banuiesc ca cererea a fost facuta de sotul dvs, iar consiliul local a introdus, probabil, printr-o hotarare, ca si criteriu suplimentar, obligatia ca nici parintii solicitantului sa nu fi detinut o locuinta sau teren destinat construirii unei locuinte. Totusi, declaratia trebuie sa fie a socrilor, personala, nu data de dvs. Verificati la primaria in cauza care sunt criteriile dupa care se atribuie locurile de casa.
Legea 15/2003
zflorentina
Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema:
Fratele meu a facut o cerere in baza legii 15/2003 pentru acordarea unui teren in vederea construirii unei ... (vezi toată discuția)