Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cum sa transform un garaj in spatiu comercial?

Va rog sa ma sfatuiti intr-o problema. Am discutat cu cineva care are un garaj cu autorizatie de constructie, aflat pe domeniul public, in sect. 3. Doamna respectiva e de acord sa mi-l inchirieze pt a face in el un magazin de imbracaminte, produse noi, deci nu SH. Credeti ca as avea sorti de izbanda la primarie cu autorizarea de schimbare destinatie? Ce filiera trebuie sa urmez? Ar mai trebui si alte avize? Nu intentionez sa schimb nimic in constructie. Eventual o firma sau un panou publicitar. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters52778 , utilizator 10:53, 12 Iulie 2008
Domnule, la modul foarte serios, te sfatuiesc sa schimbi orasul. S-a schimbat stapanul si cu filiera veche nu se poate mai poate aranja mare lucru pana nu se anunta noile preturi. Mai asteptati poate va cauta ei ...
cel mai bine va interesati la primaria sect. 3
1. cerere online de audienta
[ link extern ]
2. Serviciul Juridic Contencios
Virgil Stroe
318.03.43/ 318.03.24 int. 143,134 contenciosinstante@sector3primarie.ro
Str. Matei Basarab nr.79, et.2, cam.7
3.Serviciul Disciplina in Constructii
Mirela Ciolca
341.07.04/341.07.11/340.40.11 int.325 disciplinaconstr@sector3primarie.ro
Str. Lucretiu Patrascanu,nr. 3-5, et.3, cam. 325

Va multumesc. As fi vrut sa stiu, insa, care sunt contraargumentele primariei in acest caz, ca sa imi pregatesc... strategia, ca sa spun asa. Care sunt criteriile dupa care aproba sau nu schimbarea de destinatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consultanta juridica contract schimb imobiliar Bobocea_Luminita Bobocea_Luminita Buna ziua, Va contactez pentru a va prezenta situatia in care ne aflam si pentru a va solicita o consultatie, evaluarea dumneavoastra intr-un contract de ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie spatiu comercial fara acordul vecinilor romeo_m romeo_m Am o problema locuiesc la etajul 1 si la parterul blocului sunt spatii comerciale din constructie. Initial a avut destinatia de magazin textile (inainte de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! la parterul blocului unde locuiesc este o societate ... Elena Cristina088 Elena Cristina088 Buna ziua! La parterul blocului unde locuiesc este o societate care si-a instalat un panou de schimb valutar, fiind prins de pereții blocului fara a cere ... (vezi toată discuția)