avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... hartuiala si scandal, acuzatii false cu martor in ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

hartuiala si scandal, acuzatii false cu martor in programul de vizita

in ora de vizita pe care mi-o permite fosta sotie, a sosit cu tatal ei si in timp ce eu incercam sa ma bucur de prezenta copilului in varsta de 14 luni, copil care se simte foarte comfortabil cu mine, sotia si tatal sta aproape cot la cot cu mine in timp ce imi vizitez copilul. I-am spus sa-mi ofere putin spatiu personal dar spune ca spatiul este "public" si ca are dreptul sa stea unde vrea. ma acuza, ma jigneste, se rasteste la mine si creaza o atmosfera care nu este prielnica pentru relatia tata-fiu. daca incerc sa dau replici la ceea ce spune, tonul devine de scandal.... aproape ca imi porunceste ce sa fac cu copilul. Am inregistrat toate acestea cu un reportofon. Acelas lucru il face si tatal ei, iar in plus, de data asta de fata cu mama mea care era prezenta, m-au acuzat ca am agresat-o si au chemat intentionat paznicii parcului sa fie martori. Acestia au spus ca nu au vazut nimic si ne-au invitat afara. Am iesti afara si vizita astfel s-a terminat. Ulterior, am fost la politie sa reclamam incidentul si faptul ca ma acuza pentru lovire mintandu-ma in fata. La politie ei deja facusera o reclamatie spunand ca am batut-o. S-a mai intamplat acest lucru si in urma cu trei luni si a trebuit sa dau 4 declaratii, inclusiv la protectia copilului. Scopul ei este ca eu, tatal copilului sa fiu inlaturat. Aceasta familie m-a dat afara din casa la 2 zile de cand s-a nascut acest copil, au facut botezul fara mine, nu ma lasa sa am nici un fel de informatie asupra dezvoltarii lui.... doctor, evolutie, programul zilnic etc. De ziua lui nu am fost lasat sa-l vad decat 5 minute. Cred ca fac parte dintr-o secta. Ce sa fac? pana la infatisarea procesului din septembrie sa nu-l mai vad daca nu mi se ofera un spatiu personal sau conditii decente si armonioase de vizitare? In apartamentul lor nu m-am mai dus pt ca mi-au sugerat ca le violez domiciliu, si pentru ca tot asa... fosta sotie tipa la mine in prezenta copilului.
Cel mai recent răspuns: gambit , utilizator 02:42, 22 Mai 2011
faceti cerere pe calea ordonantei presidentiale de a avea un program in care sa va vizitati copilul, sotia va avea obligatia de a respecta hot instantei. angajati un avocat.
Buna seara,
Se spune ca nu iese fum fara foc,si trebuie sa recunoastem ca asa este.Va inteleg revolta fata de sotie si tatal acesteia,in intilnirile avute pentru a va vedea copilul,cu atit mai mult,cit ei va "insceneaza"loviri si scandaluri.
Incercati sa va analizati si pe dvs.pentru a vedea daca ati gresit undeva,( daca ati gresit)...ma rog,nu poate fi om fara greseli.Cu siguranta ca facind asta si eventual (recunoscind) poate veti fi mai putin " inlaturat-de la cresterea copilului dvs."
Purtati un dialog cu dinsii,si stabiliti care va sunt prioritatile fiecaruia.:luck:
Chiar daca fosta sotie considera ca as fi gresit in caznicie, trebuie sa inteleaga ca un copil are drepturi si ca relatia tata-fiu este in beneficiul dezvoltarii lui armonioase. Indiferent de ce simte cineva, este ilegal sa depui marturie falsa impotriva altcuiva. Traim intr-o societate bazata pe reguli de conduita tocmai pentru a nu deveni victime, iar in ceea ce privesc copii, ei sunt victime neajutorate si este datoria noastra ca parinti sa le protejam aceste drepturi. Inlaturarea de la cresterea copilului nu poate fi un scop nobil chiar daca am fi gresit in caznicie (divortul a fost stabilit din vina amandoura). Dar copilul trebuie sa aibe oportunitatea sa-si cunoasca ambii parinti in conditii optime.
Ultima modificare: Duminică, 22 Mai 2011
gambit, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor eliza_pasat eliza_pasat Am si eu o nelamurire in urmatoarea situatie....unui parinte-tata i-a fost incredintat minorul.mama a obtinut ulterior un program de vizita--cd a venit in ... (vezi toată discuția)
Un sfat ANDRE_EEA ANDRE_EEA Buna ziua Am si eu o intrebare:sunt divortata de sotul meu iar tutela baietelului meu in varsta de 12 ani mi-a fost incredintata mie ...Eu as dori sa plec cu ... (vezi toată discuția)
Poate fi tatal obligat sa viziteze copilul? adriana 2011 adriana 2011 Am un fiu de 4 ani pe care tatal l-a parasit pentru o alta femeie de cand copilul avea varsta de 10 luni , desi initial si-a dorit foarte tare acest copil. ... (vezi toată discuția)