avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... probleme cu bancile
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

probleme cu bancile

eu am facut acum 2 ani si ceva un imprumut la o banca.am ramas fara serviciu si nu am mai putut sa achit ratele.acum am un cont la o alta banca pt salariu,iar cand am vrut sa retrag banii de pe card nu s-a mai putut deoarece aveam contul blocat din cauza ratelor pe care le aveam la alta banca. ce pot face?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 09:46, 24 Mai 2011
Trebuie sa incercati sa platiti din datorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Blocare conturi de catre administratia financiara alexcri77 alexcri77 Buna ziua in data de 15.10.2010 am primit o instiintare(recomandata,cu semnatura) cum ca toate conturile (cel de salariu si credit) au fost blocate datorita ... (vezi toată discuția)
Blocare cont/card de alocație și indemnizație creștere copil Alina Gheorghe Alina Gheorghe În urmă cu câțiva ani soțul a făcut un împrumut iar din cauza unor probleme financiare nu a mai putut plăti ratele acestuia.menționez că eu eram ... (vezi toată discuția)
Plagere penala in potriva unei banci ostaciuc ostaciuc Buna seara, Zilele trecute am mers sa ridic bani din contul de salariu. Cand am ajuns la bancomat am constatat ca nu am deloc bani. A doua zi am mers la banca ... (vezi toată discuția)