avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 339 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract invidual de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract invidual de munca

vroiam sa stiu daca un contract de munca cu durata de 2 ore mai este valabil dupa intrarea in vigoare a noului cod al muncii?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:21, 25 Mai 2011
Este (art.103-107).
Da, au fost si sunt valabile CIM cu timp partial.
buna seara,
poate sa ma ajute cineva cu o opinie?
1. pentru pfa cu domeniul de activitate agricol, se poate folosi si contractul individual de munca cu timp partial avand in vedere ca in acest domeniu, de multe ori, este de lucru doar in anumite luni din an?
2. sau este de dorit un cim pe perioada determinata?
Puteti folosi ambele variante ... este legala atat incheierea unui c.i.m. cu timp partial, cat si incheierea unui c.i.m. pe durata determinata.

Potrivit modificarilor aduse Ordonantei 44/2008 prin OUG nr.46/2011, un PFA poate angaja salariati ce desfasoara activitate chiar in domeniul autorizat al PFA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajat cu cim si pfa? cristifp cristifp Buna ziua! Am si eu cateva intrebari: a) o persoana poate fi angajata cu CIM la un angajator si sa presteze la o alta firma cu conventie pe ... (vezi toată discuția)
Taximetristi angajati pe baza unei conventii civile? oana1 oana1 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu raspunsul la urmatoarea intrebare: O societate comerciala care are ca obiect de activitate " 4932-transporturi cu taxiuri" ... (vezi toată discuția)
Pfa si contractele de munca IlieBC IlieBC Buna ziua Tatal meu are un PFA cu activitate taximetrie. Stiu ca OUG 44/2008 este cadrul legislativ care reglementeaza activitatea PFA cf. art. 17 nu ... (vezi toată discuția)