avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ajutati-ma sa-mi scap prietena obligata si amentintata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ajutati-ma sa-mi scap prietena obligata si amentintata

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati sunt ingrozita si nu stiu ce sa fac. O buna prietena de-a mea, minora (16 ani) a fost obligata sa mearga la prostitutie. Este inchisa, cu greu reuseste sa ne sune. Cei care o tin o lasa sa iasa din casa doar cand merge la mama ei , care nu stie despre nimic din ce se intampla si nici nu are curaj sa-i spuna. A fost si este amenintata, batuta ii este teama sa faca ceva sau sa anunte pe cineva. Va rog spuneti-mi ce si cum pot sa fac ca sa o ajut. Ma gandesc sa depun o plangere sau ceva dar nu stiu exact ce si cum. Sunt dispusa sa fac orice numai sa o scot de acolo. Oamenii astia daca se pot numi asa distrug un copil de 16 ani! Acum incerc sa aflu unde o tin. Este foarte serios va rog dati-mi un sfat. Tot ce stiu este ca cei care o tin sunt oameni influenti si cu multe relatii , imi este teama de ce i se poate intampla.
De cind dateaza aceasta situatie.Unde se petrece evenimentul. Care este situatia familiala a minorei.Parinti cunosc problema.Sunt intrebari care trebuie sa vi le puneti si dvs.Inteleg ca stiti cine sunt cei care o tin cu forta pe prietena.Corect ar fi sa contactati familia acesteia si apoi urgent la organele de politie si procuratura. Succes.
Mergeti la politie dar... este totusi ciudat cum de o lasa sa plece acasa si cum de se intoarce tot acolo.
Buna ziua!
Dvs. vreti sa spuneti ca prietena dvs. are posibilitatea sa iasa din cuibul cu viespi sa-si viziteze mama si se intoarce fara sa faca o bucla si pe la politie ?
De ce trebuie sa cercetati dvs. unde o tin si nu o intrebati direct, cu ocazia uneia dintre aceste vizite acasa ?
Sau, de ce mai trebuie sa o intrebati dvs., nu era interesul dansei sa va lase un mesaj cu toate aceste date?
Intrebarile sunt retorice, nu necesita raspuns.
Puteti formula un denunt la orice organ de politie, in care veti spune tot ce stiti despre cazul respectiv.
Nu uitati sa precizati in denunt si adresa unde isi viziteaza mama din cand in cand.
Cu stima,
av. Silviu Serban

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violenta in familie - agresiune impotriva unui minor manolachealex manolachealex O prietena de a mea, minora (peste 16 ani), este agresata fizic si psihic de catre mama ei aproape zilnic, de foarte mult timp. Zilele trecute a fost stransa ... (vezi toată discuția)
Am 16 ani jumătate,și aș vrea să mă mut cu prietenul meu ... Karina.karri07 Karina.karri07 Am 16 ani jumătate,și aș vrea să mă mut cu prietenul meu de 22 de ani,dar mama nu mă lăsa ea de fel este foarte stricta,nici să mă văd cu el și mai ... (vezi toată discuția)
Tentativă de omor ContSters439593 ContSters439593 Bună ziua! Tatălui meu i-a fost furat porumbul (mai mult de un hectar) și bănuia vinovații (2 consăteni + soția unuia dintre ei, poate și alte ... (vezi toată discuția)