Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Avantajele pentru firmele cu capital roman si strain

Ce avantaje are o firma cu capital mixt(roman si italian) in fata uneia italiene(acelasi detinator de capital) care doreste sa-si extinda activitatile in Romania?
Adica, este mai usor sa-si vanda produsele direct sau prin intemediul unei SC inregistrate in Romania?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:29, 30 Mai 2011
eu cred ca doar lichiditatiile banesti il avantajeaza, in rest fiscal plateste acelasi taxe in Romania.
Da. La prima vedere e mai bine sa fie o firma locala prin intermediul careia italienii sa-si vanda produsele.
Ultima modificare: Luni, 30 Mai 2011
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare s.c. vinzari on-line. deschidere filiala in u.e.. aspecte legale. Feri39 Feri39 Dacà cineva e competent sà-mi explice cum trebuie sa procedez pt. a infiinta o Societate Comercialà cu profilul vinzari de càrti ... (vezi toată discuția)
Infiintare/inregistrare firma straina in romania-avantaje konsilieru konsilieru Buna ziua, Va rog sa ma sprijiniti cu niste informatii legat de infiintarea unei firme in RO de catre o persoana din Italia. Caz concret : cetateanul ... (vezi toată discuția)
Dizolvare srl cu vanzare detinere titluri de participare la sa conex22 conex22 • Intrebare Dizolvare SRL cu implicatii in actiunile detinute la SA. Bilantul la 31.12.2017 pentru SRL se prezinta astfel: - capital social cont 1012 = ... (vezi toată discuția)