avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Modul de obtinere a gradatiilor si de incadrare in ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Modul de obtinere a gradatiilor si de incadrare in grila de salarizare a functionarilor publici

Va rog sa-mi spuneti care sunt criteriile obsolut necesare ptr trecerea de la functia de inspector la ce-a de consilier superior, in momentul de fata - ca functionar public...
Mai mult daca Agent. Nat.a Functionarilor Publici recunoaste diplomele de 2 lei ale fabrii de diplome Spiru haret- fara fregventa( fregventa redusa)...!
Cu multumiri anticipate
Cel mai recent răspuns: ContSters193759 , utilizator 13:48, 30 Mai 2011
Doriti sa fiti informat despre modalităţile şi condiţiile de promovare a unui funcţionar public în gradul profesional imediat superior celui deţinut?

Nu se intelege prea clar din textul compus si scris de dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare in clasa danacaterina danacaterina buna ziua, Am absolvit in februarie 2018 Facultatea de Stiinte Juridice si Administrative , specializarea Drept . Tinând cont ca la momentul actual sunt ... (vezi toată discuția)
Promovare conform sudiilor pt. func. publici magda2007 magda2007 As vrea sa stiu cum pot aduce dovezi in privind valabilitatea examenului de licenta sustinut in vara 2009 la Univ. Spiru Haret Buc. , in momentul de fata avand ... (vezi toată discuția)
Promovare in clasa, functie publica ContSters287034 ContSters287034 Buna seara, un referent principal 2, incadrat in cadrul UAT, in urma absolvirii cu titlu de licenta Fac. de Stiinte Juridice si Administrative in anul 2011, ... (vezi toată discuția)