avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Traseu metrou bucuresti
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Traseu metrou bucuresti

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati si pe mine cu o problema. Daca ma aflu in Bucuresti, la statia de metrou Gara de Nord, cum pot ajunge (tot cu metroul) in Str. Matei Basarab nr. 49, sector 3 Bucuresti? Un punct de reper in acea zona ar fi Politia Udriste. Ideal ar fi sa pot ajunge cu metroul, dar daca nu se poate, va rog sa ma ajutati si cu alte mijloace de transport in comun.
Va multumesc.
Luati metroul pana la Piata Unirii si de la magazinul Unirea mai mergeti putin pe jos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Help...as dori sa stiu valikrina valikrina Trebuie sa ajung neaparat la Curtea de Apel Bucuresti si nu stiu ce mijloc de transport sa iau din Gara de Nord. Trenul ma lasa in gara, mai departe nu stiu ce ... (vezi toată discuția)
Csm carmesi carmesi Buna seara, As dori sa stiu unde este sediul CSM, un punct de reper, ceva? mijloace de transport din Piata Unirii pana acolo? Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
information TinkerbellAlex TinkerbellAlex Hello people! Am sa apelez din nou la ajutorul dvs. si am sa va rog, daca se poate, sa-mi spuneti si mie cum ajung de la Autogara Militari- sect 6 Bucuresti ... (vezi toată discuția)