Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Solicitare din partea unui ofertant

In urma derularii unei proceduri de achizitie publica, a fost incheiat raportul procedurii de atribuire si transmise comunicarile in conformitate cu prevederile legii. Dupa primirea comunicarii, un ofertant declarat respins (oferta sa era inacceptabila) a solicitat autoritatii contractante o copie de pe Raportul procedurii de atribuire si o adresa in care sa fie mentionat ofertantul castigator. Atat legislatia in vigoare cat si formulare emise de ANRMAP nu obliga autoritatea contractanta sa mentioneze ofertantul castigator in comunicarea transmisa catre ofertantul respins. De asemenea nu este prevazuta nici unde obligativitatea transmiterii Raportului procedurii catre ofertanti. Gresesc? Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Dosarul de achizitie publica ukzspan ukzspan Ce contine un dosar de achizitie publica sau unde este reglementat acest lucru . Multumesc, (vezi toată discuția)
Anulare licitatie dana_ludmila dana_ludmila Buna ziua, Speta mea este urmatoarea: Am emis raport de atribuire in favoarea unui ofertant x, ceilalti participanti la procedura fiind inacceptabili. S-a ... (vezi toată discuția)
Prelungirea garantiei de participare IUSTINA PETECUTA IUSTINA PETECUTA Va rog sa imi tansmiteti un punct de vedere asupra urmatoarei situatii: In urma Deciziei CNSC ,autoritatea contractanta trebuie sa solicite o clarificare cu ... (vezi toată discuția)