avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1539 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA

In luna ianuarie s-a emis o factura unui chirias in valoare de 2070 lei inclusiv TVA.Acesta a refuzat plata pe motiv ca spatiul respectiv a fost in renovare(la exterior)si nu si-a desfasurat activitatea corespunzator.Societatea a dat in judecata chiriasul si inainte de ultimul termen au ajuns la o intelegere , au incheiat o "tranzactie" prin care se obliga sa achite suma de 1440 lei,inclusiv TVA.In aceasta situatie se emite o factura in rosu cu 2070 lei si alta in negru cu 1440 lei?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 09:41, 1 Iunie 2011
Da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ce cont ?? luciapap luciapap Am primit o factura de la director pe care scrie brosura informativa, am inteles ca pt un concediu a primit la promotie pt 10 zile cand vrea -100 lei.Factura ... (vezi toată discuția)
Problema serioasa bloc anl - chiriasi cata_scheau cata_scheau Buna ziua, Sunt dintr-un bloc ANL, in care s-a stabilit in momentul primirii cheilor 3 persoane care sa constituie o asociatie. Aceasta s-a fatut cu un nr. de ... (vezi toată discuția)
Probleme achitare facturi dupa ce am cumparat locuinta SilviaNedelcu SilviaNedelcu Buna ziua. Am cumparat o locuinta pe 29.11.2014 si cand am incheiat actele la notar , doamna notar nu ne-a cerut adeverinta de la Cez cum ca sunt achitate ... (vezi toată discuția)