Buna ziua!
In urma cu 6 luni am avut un accident soldat cu vatamari , persoana din celalalt vehicul conducea cu 75Km/h in localitate si nu a purtat centura de siguranta astfel in urma a catorva vanatai a primit 12-14 zile de ingrijiri (cu toate ca dupa 1 sapt omul era ca nou:) ) eu circuland pe un drum nou nu am observat indicatorul STOP (unul mic pus la 20-40 m inainte de intersesctie nu era foarte vizibil) am intrat in intersectie cu 23KM/h crezand ca sunt pe drumul prioritar. Cum persoana respectiva a vazut ce masina conduceam s-a gandit sa ia bani dupa mine si am ajuns in instanta.
Azi am primit citatie ca pe 15 Iunie trebuie sa ma prezint la Judecatorie , mai exista vre-o sansa sa scap de amenda penala/ inchisoare cu suspendare? (as vrea totusi sa am cazierul curat).
Cam care ar fi decizia finala? Daca ma poate scoate cineva din asta va rog sa lasati pm Judecata va avea loc la Urziceni. Numai Bine!
Greseala lui nu scuza greseala dv. Incercati o intelegere cu pagubitul pt a scapa de eventuale neplaceri si poate primiti un NUP. Angajati-va un avocat care sa va reprezinte in instanta si sa riposteze la toate sicanele si chichitele din instanta. Va urez succes!
O singura nedumerire as mai avea, in citatie scrie ca "numitul X in calitate de parte vatamata si Spitalul X in calitate de parte vatamata pentru FOND" dupa ce s-ar termina judecata despagubirea cum se va face , de catre mine urmand ca eu sa ma judec cu asigurarea sau direct de catre asigurare (mai exact Instanta sa ma pune sa le platesc lor bani, respectiv repararea masinii urmand ca eu la urma mea sa ma judec iarasi cu asigurarea pentru a-mi inapoia bani? sau Instanta o sa oblice firma de asigurari sa despagubeasca?
In cauza trebuie introduse si societatile de asigurare la care sunt incheiate asigurarile RCA ale celor doua autoturisme. Daca nu au fost introduse in cauza societatile de asigurare solicitati la primul termen introducerea lor in cauza.