Buna ziua!
In urma cu 6 luni am avut un accident soldat cu vatamari , persoana din celalalt vehicul conducea cu 75Km/h in localitate si nu a purtat centura de siguranta astfel in urma a catorva vanatai a primit 12-14 zile de ingrijiri (cu toate ca dupa 1 sapt omul era ca nou:) ) eu circuland pe un drum nou nu am observat indicatorul STOP (unul mic pus la 20-40 m inainte de intersesctie nu era foarte vizibil) am intrat in intersectie cu 23KM/h crezand ca sunt pe drumul prioritar. Cum persoana respectiva a vazut ce masina conduceam s-a gandit sa ia bani dupa mine si am ajuns in instanta.
Azi am primit citatie ca pe 15 Iunie trebuie sa ma prezint la Judecatorie , mai exista vre-o sansa sa scap de amenda penala/ inchisoare cu suspendare? (as vrea totusi sa am cazierul curat).
Cam care ar fi decizia finala? Daca ma poate scoate cineva din asta va rog sa lasati pm Judecata va avea loc la Urziceni. Numai Bine!
Am fost ieri la prima infatisare si m-a intrebat Judecatorul daca imi i-au avocat si din lipsa de bani i-am spus ca nu(sunt elev) , si a inceput prin a ma intreba daca recunosc vina si i-am spus ca da, la urma urmei este neacordare de prioritate nu aveam ce zice si a zis ca o sa imi scada din pedeapsa cu o treime apoi m-a intrebat daca mai dau vreo declaratie si i-am spus ca nu si a venit randul partii vatamate care a cerut un prejudiciu de 30.000 lei daune morale si 15.000 lei daune materiale si m-a intrebat daca le platesc si i-am spus ca nu pentru ca sunt prea mari.. A vorbit prima data ceva si de asigurare dar nu mi-a spus clar daca imi plateste daunele sau nu si daca da care ar fi acelea. Ce ar trebui sa ii spun la urmatoarea infatisare ca eu nu as face nici intr-o mie de ani 450 mil si pentru doar 12 zile ingrijiri mi se pare mult peste enorm . Va multumesc si va doresc Numai Bine!