avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... despre girant
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

despre girant

intrebare: am girat acum 1 an o colega pentru un imprumut la CAR. In acel moment aveam 1 900 lei salariu, iar in acest moment am 900 salariu.Colega mea a plecat in strainatate, nu-si mai plateste rata la CAR,si nu este de gasit. Acum trebuie sa platesc eu rata,impreuna cu alti 2 giranti. Nu exista nici o portita de scapare din acesta situatie?? mentionez ca eu am si o rata personala, deci din salariu nu-mi mai ramane nimic.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:18, 4 Iunie 2011
nu aveti ce face decat sa platiti in locul ei si eventual, sa va indreptati impotriva ei in instanta, sa va recuperati paguba

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executarea silita a girantilor roxarx roxarx Buna ziua! Mama iubitului meu a facut un imprumut la un CAR, iar el a girat-o. Mama lui nu a platit nici macar o rata, iar asta a dus la executare silita, dupa ... (vezi toată discuția)
Girant car - ce pot face? ContSters179979 ContSters179979 Buna ziua. Anul trecut am girat un coleg de serviciu, pentru un CAR. Colegul, binevoitor, nu a mai achitat ratele din Ianuarie 2014. Am fost sunat ieri, in ... (vezi toată discuția)
Am luat un inprumut bancar,ptr o persoana,si acesta a girat cu apartamentul scanteie scanteie Buna ziua, Am si eu o intrebare,acum cativa ani,am luat un inprumut bancar ptr cineva,ca sa fiu sigur ca isi plateste ratele,aceasta persoana a girat cu ... (vezi toată discuția)