avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale obtinere autorizatie functionare spatiu comercial ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

obtinere autorizatie functionare spatiu comercial parter bloc

Buna ziua ,
In anul 1997 am infiintat o asociatie familiala intr-un spatiu autorizat , din apartamentul nostru de la parter. Dosarele cu autorizatia de constructie , avizele de la PSI ,Mediu, Sanepid, , contracte cu Electrica , Apa , Salubrizare.. acordul vecinilor etc. .....toate au fost depuse la institutiile respective si in baza lor am primit de la primarie avizul de functionare . Dupa trei ani , am renuntat la activitatea noastra ( comert haine) si am dat spre inchiriere acest spatiu , unei firme cu piese auto. Firma respectiva a preluat autorizatia de functionare de la noi, in baza dosarelor existente peste tot , si nu face dacat sa o reinnoiasca an de an , la primarie , pe numele ei . Asa functioneaza de ani buni, timp in care am platit regulat impozit pe acel spatiu comercial , inclusiv pentru terenul din strada , din fata magazinului . Noi am desfintat acel AF inca din anul 2000. Ne gandim sa reinfiintam din nou o Intreprindere familiala , cu vanzare legume-fructe , din productie proprie . Trebuie sa refacem de la capat toate autorizatiile? Nu ar fi suficient doar avizul sanitar si cel veterinar , intr-ucat trecem pe produse alimentare? Asta desigur , dupa ce amenajam acel spatiu , la standarde europene. Programul de functionare vrem sa-l punem zilnic , intre 9-18 in timpul verii si 15-20 , toamna si iarna . Avem nevoie din nou de acordul vecinilor la acest program ? Plus ca intrarea in magazin se face din strada.
Cel mai recent răspuns: ContSters59477 , utilizator 15:04, 22 Iulie 2008
Ne gandim sa reinfiintam din nou o Intreprindere familiala
va ganditi la prima asociatie fam sau vreti alta noua?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avize magazin mixt Costy S Costy S Buna ziua, Pentru un magazin mixt, (cod caen 4711 Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse alimentare, bauturi ... (vezi toată discuția)
Autorizatie pt vanzare produse in afara pietelor si spatiilor special amenajate Vasile Nedin Vasile Nedin O intrebare: Am infiintat o asociatie familiala, mai exact o intreprindere familiala, inregistrata la Registrul Comertului, inclusiv cu cod CAEN 4799 Comerţ ... (vezi toată discuția)
Cerinte magazin mixt pe srl Adrian1994 Adrian1994 Buna seara, as dori sa aflu in 2013 care sunt cerintele pentru a avea un magazin mixt si a nu risca amenzi aiurea. Din cate am citit(intrebari mai vechi) ... (vezi toată discuția)