avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Magistrati in slujba guvernului?!
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Magistrati in slujba guvernului?!

TERGIVERSAREA NEMOTIVATA A CONEXARII./JUDECATORI IN SLUJBA GUVERNULUI TEMBEL?!
Mesaj buna ziua !
Am ajuns la al 6 lea termen si cei doi judecatori presedinti ai completelor de judecata dosar 18271/63/2010 termen 14.06.2010 dosar 19471/63/2010 termen 20.06.2010, dosare aflate pe rolul instantei Tribunalului Dolj, avand ca obiect contestatie decizie de depensionare emise de INEMRCM Bucuresti si respectiv CASA JUDETEANA DE PENSII DOLJ,tergiverseaza nejustificat solutionarea cauzelor rugandu-se pur si simplu de intimate sa depuna la dosar intampinari si acte doveditoare care au stat la baza emiterii deciziilor prin diferite adrese repetate, ba mai mult,cererea mea scrisa si expresa de a se conexa cele doua cauze nu a fost pusa in discutie ci a fost supusa atentiei intimatei INEMRCM BucurestI prin adrese de parca acestia ar fi factorul decizional si nu JUDECATORUL.
.. Am depus un memoriu presedintelui Tribunalului solicitand un raspuns scris cu privire la incheierile de sedinta din dosarele respective care au condus nemotivat la amanari si la tergiversarea nejustificata a conexarii dar nici acesta nu raspunde. Am ajuns la concluzia ca unii magistrati din judet sunt inregimentati portocaliu pierzandu-si parca inamovibilitatea fiindu-le pur si simplu frica de schimbare.
Sunt parca cu totii, judecatori si presedinti speriati de continutul memoriilor, cererilor, conluziilor scrise pe care eu le-am formulat si depus prin dosare. Toate acestea ma determina sa fac publice toate consemnarile din respectivele dosare sa postez pe net toate inregistrarile video si audio cu medicii in cauza, sa demasc si eu asemeni altor neajutorati acest guvern de ipocriti.
Pentru toate acestea va solicit sprijin in vederea mediatizarii totale a cazului meu .
Cu respect Marian!
p/s. si daca in vacanta judecatoreasca as decide sa intru in greva foamei cui ar trebui sa ma adresez? Ma primeste vreun spital sau........ trebuie adeverinta?!X-(
Cel mai recent răspuns: Marian Cioroianu , Mediator 12:15, 11 Iunie 2011
Puterea Judecatoreasca este, indepedenta de Guvern, Are o organizare Judiciara, potrivit Legii si nu Guvernul dicteaza cum sa se judece o cauza . Fiecare cu atributiile lui,,"Guvern Tembel..."(vad ca sunteti mediator);; Privind cauza dumneavoastra, presupun ca cele doua dosare nu indeplinesc conditiile de conexare, Problema cu chematul in judecata, aveti dreptate ca de multe ori se fac unele artificii din nafara instantelor judecatoresti, aranjamente cu personal auxiliar, factori postali , pentru a se crea "viciul de citare, respectiv de procedura', Solutionarea unei actiuni intr-o astfel de situatie, da dreptul chematului in judecata la "anularea hotararii prin Contestatie in anulare'. Deci; orice magistrat isi ia masuri de precautie ca hotararea sa sa nu fie anulata pe astfel de motive.
Eu va sfatui sa nu faceti greva a foame ca nu cred ca asa se rezolva vreo problema.. Cu respect.:((
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Iunie 2011
Manole Dumitru, utilizator
Teoretic guvernul si in special presedintele ales stim bine cum, au atributiile lor dar cum va explicati domnule tanar avocat ascultarile telefonice,dosarele fabricate peste noapte, arestarile impuse,cum explicati imixtiunea ,numirile dictate la varful tuturor institutiilor statului de catre un individ ajuns iata presedinte dictator cu ajutorul unor aplaudaci incompetenti.V-ati ales o profesie liberala, felicitari dar servilismul si teama de a expune adevarul va vor mentine in mediocritate,daca nu cumva vreun prost cu cap de idiot va va propulsa in cine stie ce functie executiva pentru a conduce la exterminarea poporului roman.
Nu din teama sau de frica ci din pura complezenta va invit sa dialogam in privat si in legatura cu sfatul Dvs. de a nu intra in greva foamei ce sa aleg in schimb tacerea?NU! Natura mea nu ingaduie sa fiu calcat in picioare de niste nemernici.si profitand de aceasta situatie in care ma gasesc am un indemn pentru toti oamenii de stiinta, de cultura,catre politicieni,analisti,ziaristi magistrati, ofiteri etc
,,FACE-TI DRACULUI CUMVA DREPTATE CA MURIM CA NISTE PROSTI !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs si conexare Marian Cioroianu Marian Cioroianu Sunt acelasi individ, MARIAN CIOROIANU depensionat printr-o decizie data de I.N.E.M.E.R.C.M. Bucuresti ,ulterior insusita si aplicata si de C.N.P.A.S. Dolj. ... (vezi toată discuția)
Poate dispune o instanta superioara atasarea unui dosar civil la un altul daca in cele doua cauze s-a formulat contestatie in anulare? Marian Cioroianu Marian Cioroianu Pe rolul instantei din cadrul Curtii de apel Craiova, am doua cauze privind contestatii impotriva a doua decizii privind neincadrarea in grad de ... (vezi toată discuția)
"protestul" magistratilor ContSters21504 ContSters21504 In tara aceasta totul este posibil. Daca magistratii nu pot face greva, nici o problema...ii spunem \"protest\". Cum e posibil acest lucru idiot? Pai daca s-ar ... (vezi toată discuția)