avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 229 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... custodie copil minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

custodie copil minor

buna ziua,
Sunt o mamica disperata care nu stie ce sa mai faca.
Vreau sa divortez se sotul meu si pana acum mi-a fost teama, avem o fetita de 3 ani si 7 luni care este crescuta de mama mea ptr ca eu sunt la servici iar tatal ei a preferat sa stea sa se joace pe calculator neavand un loc de munca stabil in ultimii 2 ani. pana ieri am locuit la mine ( timp de 3 ani) insa m-a pacalit ca mergem in vizita la parintii lui si acum nu ma mai lasa sa iau copilul sa ma intorc acasa. ma ameninta ca ma omoara si ca nu ies din casa cu copilul,mentionez ca micuta plange dupa mama mea cea care a si crescuto,insa nu pot face nimic ptr ca adresa din buletin este la parintiii lui chiar daca de 3 ani nu mai locuim acolo si mergem doar in vizita o data la 2 luni.
Mi-a luat actele din casa si acum nu mai am originalele. ma amentinta ca da in instanta dovezi ca am avut o aventura, dovezi ce le are din corespondenta mea privata si pe care le-a obtinut utilizand un program de tip keyloger pe computer ptr a copia discutiile mele.
el fiind acasa in permanenta ptr ca nu are servici, intoarce fata impotriva mea. nu vreau sa imi pierd copilul. ce sanse am si ce pot face intr-o astfel de situatie?
Cel mai recent răspuns: dtamaria , utilizator 10:54, 13 Iunie 2011
Sanse sunt,, dar vedeti cum puteti evada cu fetita la parintii Dv. O data cu cererea de Divort sa faceti si o actiune pe Ordonanta Presedintiala de incredintarea minorei pana la pronuntarea divortului si hotararea ramane irevocabila.:((

Dar fetita nu merge la gradinita?.. nu este inclusa intr-o institutie educationala de stat sau privata?:((
fetita va merge la gradinita din toamna. este inscrisa de cateva zile la gradinita de unde apartinem acolo unde locuim de 3 ani. cu fetita nu pot evada nu am acces sa ies nici pana la lift cu ea.iar noaptea inchide usa la camera si tine cheia. eu pot iesi din casa numai pana la servici si atat. el e mereu acasa ptr ca nu lucreaza decat ocazional cu ziua. Insa nu este ilegal sa fug cu fetita de la domiciliul unde am buletinul? nu poate declara ca am parasit domiciuliul conjugal chiar daca nu este decat in acte domiciliul conjugal?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort si custodie copil 4 ani dtamaria dtamaria Buna ziua, Sunt casatorita cu sotul meu de 4 ani din pacate nu ne mai intelegem din varii motive,el de 2 ani de zile nu serveste la servici decat ocazional si ... (vezi toată discuția)
Divorț cu minori, din care unul încă nenăscut. ce mă sfătuiți? Flavia.onu Flavia.onu Sunt căsătorită de 2 ani si sunt in aceasta relatie de 8 ani, am o fetita de 2 ani si 10 luni, iar luna viitoare nasc un băiețel. Relația cu soțul meu ... (vezi toată discuția)
Informatie divort vinovat vinovat buna, ma numesc florin si am niste nelamuriri. Daca sotia inainteaza cererea de divort si eu nu sunt de gasit la adresa din buletin poate sa castige , fara ... (vezi toată discuția)