avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... pot sa fiu in acelasi timp si coordonator de transport ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

pot sa fiu in acelasi timp si coordonator de transport si cond auto ca pfa ,ii caen 4941

as vrea sa-mi fac o pfa sau II caen 4941 si as vrea sa stiu daca pot fi in acelasi timp coordonator de transport si cond auto
Cel mai recent răspuns: berasiov , utilizator 10:08, 15 Iulie 2011
a-ti primit raspuns la intrebarea dvs ? aceeasi problema as vrea si eu sa clarific.daca aflati ceva v-as ruga daca se poate sa ma sunati la 0723400587

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa fiu in acelasi timp si coordonator de transport si cond auto ca pfa ,ii caen 4941 berasiov berasiov pot sa fiu in acelasi tim[p coordonator de transport si conducator auto cod caen 4941 (vezi toată discuția)
Cod caen înființare srl FreelanceDriver FreelanceDriver Bună ziua , După o lungă căutare și întrebări către așa zișii consultanți fiscali am decis să mă înregistrez pe acest forum cu speranța ca ... (vezi toată discuția)
Înființare firmă, alegere formă de organizare nastasecornel nastasecornel Buna ziua! impruna cu sotia dorim sa infiintam o firma si nu suntem lamuriti care ar fi forma juridica avantajoasa pt noi ( ii, pfa .asociatie familiala, srl, ... (vezi toată discuția)