avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... cerere recuperare taxa poluare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

cerere recuperare taxa poluare

Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un model de cerere pentru recuperare taxa poluare (ceea care se trimite in prima faza la finante).Ce anume trebuie sa mai contina dosarul. Am facut eu o cerere,dar mi se pare prea simpluta. Exista ceva formular tip? sau? Trebuie sa ma duc personal cu ea? Sau pot sa timir pe cineva sa o inregistreze?
Cel mai recent răspuns: ababa_bee , utilizator 11:13, 3 August 2011
Am găsit un blog unde se explică pas cu pas cum trebuie recuperată taxa de poluare: [ link extern ] .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa de poluare Andreea Istrate Andreea Istrate Am platit in 2010 taxa de poluare. Am inteles ca se poate recupera integral. Care este procedura de urmat? Primul pas ar fi comunicarea unei cereri de ... (vezi toată discuția)
Cerere inaintare documente anaf claudiamihai91 claudiamihai91 buna ziua, trebuie sa completez un dosar la ANAF (mari contribuabili) cu doua documente in vederea solutionarii unei cerereri de restituire taxa ... (vezi toată discuția)
Cerere pt recuperare taxa poluare K-nndy K-nndy Chiar nu vrea nimeni sa ma ajute cu ceva informatii despre ce trebuie sa contina cererea pentru recuperare taxa poluare? Am inteles ca model nu vrea nimeni ... (vezi toată discuția)