avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... spor de vechime
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

spor de vechime

sunt angajata unei societaticu capital de stat aflata in subordinea primariei ,anul trecut in luna octombrie am implinit 15 ani in campul muncii si nu mi-a fost modificat procentul de vechime .ce pot face in acest sens.multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters193759 , utilizator 15:34, 16 Iunie 2011

Adresati-va in scris departamentului care coordoneaza domeniul, poate ca nu au un program informatic care sa opereze automat modificarile, sau pot fi alte cauze interne.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime in munca lulita lulita lucrez la o firma cu capital de stat,aflata in subordinea primariei ,in 24 oct 2009 am implinit 15 ani de munca pana la acea data vechimea imi era de 17 %,nu ... (vezi toată discuția)
Modificare salariu in cursul lunii, in stat alexandradian_a@yahoo.com alexandradian_a@yahoo.com Buna ziua, Am 2 situatii pe care nu stiu cum sa le introduc in stat sa apara cu modificarile de la data la care au fost operate si transmise la itm. 1. o ... (vezi toată discuția)
Grupa de munca Bronislav Bronislav Buna ziua, Am lucrat in perioada 1985-2007 la intreprinderea Romvared CFR Bucuresti ca sef vagoane speciale (bar, restaurant, dormit). Candva, in acea ... (vezi toată discuția)