avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 120 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediere salariata in concediu medical pt sarcina si ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediere salariata in concediu medical pt sarcina si lauzie

Buna ziua,
Sunt in cele 126 de zile de concediu pt sarcina si lauzie.Mai am 84 de zile,si la servici se fac restructurari si vor sa imi restructureze postul. este legal? si pe al fetei ce a fost angajata pe per. det in locul meu.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:05, 17 Iunie 2011
Desfiintarea postului o pot face in timp ce sunteti in concediu de maternitate , nu pot sa va concedieze pe perioada concediului, exceptie facand concedierea pentru motive ce intervin ca urmare a reorganizarii judiciare, a falimentului sau a dizolvarii angajatorului, in conditiile legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate fi concediată o femeie însărcinată dacă postul pe care îl ocupă s-a desființat? durabaca durabaca Bună ziua, Momentan ma aflu în concediu de crestere a copilului și urmează sa ma întorc la serviciu în toamnă. Doar ca am aflat ca o parte din ... (vezi toată discuția)
Concediere in timpul concediului de maternitate Blueeyes22 Blueeyes22 Buna ziua, Firma la care lucrez efectueaza concediere in masa, eu fiind in concediu maternal (cele 126 de zile). Ofera celor concediati salarii ... (vezi toată discuția)
Concediul de maternitate Ginamariana Ginamariana Care sunt obligatiile bănești ale angajatorului, respectiv ale angajatei sau statului privitor la concediul de maternitate? O angajată m-a anuntat ... (vezi toată discuția)