avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale consilier juridic
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

consilier juridic

Buna ziua, am si eu o rugaminte,
O persoana, student in an terminal la Facultatea de Drept, poate fi angajata la o firma privata, la departamentul juridic pe un post similar celui de consilier juridic debutant pentru perioada vacantei de vara?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 15:41, 20 Iunie 2011
Asta se poate face dupa finalizarea studiilor. La angajare trebuie prezentat actul de studii. In momentul de fata puteti prezenta doar actul de finalizare studii liceale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare studenti dulci_amaruie dulci_amaruie Buna ziua! Stie cineva care e legea prin care firmele pot sa angajeze studenti pt ca acestia sa aiba experienta in momentul terminarii facultatii, iar ... (vezi toată discuția)
Vechime consilier juridic nicolau_adela nicolau_adela Buna seara. Prieten mea a terminat facultatea de drept in anul 2002, dar fiind insarcinata si-a dat licenta in anul 2005. Nu a stat cu bebe decat 6 luni apoi ... (vezi toată discuția)
vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei mancipri mancipri Sunt absolvent Drept 2014 ( 240 credite), absolvent 2015 master Cooperare Internationala In Justitie (60 credite). Curs specializare 2016 Expert Prevenire si ... (vezi toată discuția)