avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 185 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cum o scot la capat?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cum o scot la capat?

:(lucrez la o firma nationala ca ag de vanzari si in 2010 am luat o teapa, am vandut o marfa facturata pe firma x la o alta firma, am incasat banii care trebuia sa ii dau firmei x dar nu am mai putut sa ii predau ca i-am pierdut. firma x nu stia de factura, si eu am tot vandut si acoperit factura din urma. in fine. pe scurt am marfa facturata pe o firma de care ea nu stie, facturile nu sunt stampilate si acum firma la care lucrez a aflat de ele. e o suma mai mare si nu o pot scoate peste noapte. astept un sfat. nu s-a facut chitanta deci cred ca delapidarea iasa din calcul. ce pot face?#-o
Cel mai recent răspuns: andruskme , utilizator 22:50, 22 Iunie 2011
problema se pune daca facturile eliberate de tine sau incasate...nu imi este clar nu au fost inregistrate in contabilitate..aici e cea mai grava problema....este problema daca exista o factura intre 2 societati si una o inreg si cealalta nu....in ceea ce priveste debitul intelegete cu firma sa ii dai treptat..e cel mai bine
bafta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delapidare? giogica3 giogica3 din moment ce face o acuzatie ar trebui sa aiba probe. in contabilitate a trecut cam 20% din vanzari, restul erau fara facturi(la negru) nu ar trebui o ... (vezi toată discuția)
Probleme facturi fiscale hybrid13 hybrid13 buna. as avea si eu nevoie de cateva sfaturi/pareri privind urmatoarea problema.(probleme). Lucrez ca agent de vanzari la o firma de distributie tigari care ... (vezi toată discuția)
Acuzatie de delapidare Banciu Mitica Banciu Mitica Buna seara.Am lucrat la o firma importanta din tara pe postul sofer livrari,deci livram marfa clientilor.In octombrie 2014 am plecat de la ei fara sami dau ... (vezi toată discuția)