avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu prenatal, postnatal si de crestere al ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu prenatal, postnatal si de crestere al copilului

Buna ziua ! Peste o luna ar trebui sa intru in concediu prenatal si sotul meu s-ar putea sa fie transferat cu serviciul in alta localitate , la cateva sute de km de localitatea unde locuim acum si unde avem serviciu. Va trebui sa ne mutam si sa nasc acolo. Nu stiu cum se procedeaza cu concediul postnatal si cel de crestere al copilului in aceasta situatie. O sa fiu nevoita sa fac drumuri intre cele doua localitati?

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere al doilea copil Monuk Monuk Buna ziua! Puteti sa ma ajutati, va rog, cu o informatie? Sunt in concediu de crestere pentru primul copil pana in ianuarie 2015. Daca nasc al doilea copil ... (vezi toată discuția)
Continuare concediu crestere copil mic Roxy67 Roxy67 Buna!Imi spuneti va rog cum se procedeaza in cazul in care:eu am nascut pe data de 24.08.2018 si raman insarcinata cu bebe 2 si ar trebui sa nasc prin luna ... (vezi toată discuția)
Cele 126 de zile de pre și postnatal sunt obligatorii? sau se pot lua doar o parte din ele? cosmina1591 cosmina1591 La finalul lunii august am ieșit din concediul de creștere al copilului iar acum sunt însărcinată cu al doilea copil. Între timp mi-am reînceput ... (vezi toată discuția)