avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... legea imroprietarii versus legea 1/200
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

legea imroprietarii versus legea 1/200

Detin teren (avem toate succesiunile facute) pe care bunicii mei l-au dobandit prin legea improprietariri. Acum mostenitorii celui de la care s-a luat acel pamant il revendica in baza legii 1/2000. Ni s-a anulat titlul de proprietate (de cei de la primarie ) pe motiv ca legea improprietaririi a fost abrogata (?) si ca cei care l-au cerut prin legea 1/2000 au prioritate. Mentionez ca terenul se afla intr-o zona in care nu s-a putut face colectivizarea, deoarece este o zona montana (oras). Ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: lolomi , utilizator 14:47, 23 Iunie 2011
Din ce an detineau bunicii pamantul? In baza carei legi a improprietaririi au primit pamantul?
in baza legii din 1954

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune nedezbatuta m50maria m50maria Bunicul meu a murit in dec 1984.In urma decesului nu s-a făcut succesiunea.Daca între timp unul din cei 5 frați ai mamei,deja mort,a demolat casa care era ... (vezi toată discuția)
Revedincare 10 ani HenryHayes HenryHayes Buna seara, Detin un teren in zona montana (pasune/faneata), teren de care nici nu mai stiam. Am fost instiintat saptamana aceasta ca acolo exista o stana ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate, delimitare parcele, apia L_Eva L_Eva Buna ziua, parintii mei au primit inapoi conform legii fondului funciar in jur de 6 ha de pamant in extravilan intr-un mic sat din Transilvania. Anul acesta ... (vezi toată discuția)