avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... am terminat leasingul.nu am R.C.A.in o luna pe ce nume ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

am terminat leasingul.nu am R.C.A.in o luna pe ce nume fac asigurarea?

am avut leasingul pe r.c.i.. am terminat cu ei,dar acum o inmatriculez pe p.j.,cu totul alta decat cea trecuta la utilizator.in timpul lunii in care nu am casco si r.c.a.-ul imi pot face asig pe noua p.j?mentionez ca nu am nr rosii iar petalon s-a pus o stampila cum ca am preluat-o eu.am facut un contract de novatie.ma intereseaza daca cu acest contract pot face asig pe firma mea#-o
Cel mai recent răspuns: Marius Barabas , Consultant asigurari 10:24, 25 Iunie 2011
La incheierea leasing-ului, nu sunteti obligat sa inmatriculati autot. pe numele fostului utilizator.
In baza unei facturi de vanzare-cumparare (in care vanzatorul este fostul utilizator iar cumparatorul este pj in cauza) veti putea inmatricula autot. direct pe numele noului cumparator.
In aceasta situatie, polita RCA se incheie pe numele noului cumparator, in cazul de fata pj
Pana la inmatricularea definitiva a masinii pe noul proprietar si pana la aparitia unui nou certificat de inmatriculare nu se poate face o asigurare CASCO, dar se poate face o polita RCA pe numele noului p[roprietar in vederea inmatricularii, pe maxim o luna, urmand ca la definitivarea actelor sa se faca o polita RCA si chiar una CASCO pe noul proprietar.
Asigurarea RCA o puteti face pe PJ care a preluat masina. Referitor la CASCO daca vechea polita mai este in vigoare o puteti folosi, dar trebuie anuntat asiguratorul de modificarile intervenite.
Confrate , se poate face si CASCO doar pe seria de sasiu si viitorul propietar.
Societatile de asigurari au devenit mai maleabile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rca , casco - contract leasing incheiat inainte de termen ! insatiable insatiable Buna ziua, am cautat pe forum procedura inmatriculare auto dupa finalizare leasing. am descoperit ca in momentul solicitarii inmatricularii la politie ... (vezi toată discuția)
Acte necesare preluare leasing cstelian cstelian Am convenit cu o persoana juridica sa platesc eu ce-a mai ramas din ratele de leasing la o masina fara cesiunea contractului. Cu alte cuvinte eu platesc ... (vezi toată discuția)
Masina second laurentiuu laurentiuu Am cumparat o masina second, am facut contractul de v-c, am pus fiscalul pe toate contractele, am trcut-o la mine la impozitm si urmeaza sa ma prezint pentru ... (vezi toată discuția)