avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... disponibilizari in m.a.i.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

disponibilizari in m.a.i.

eu sunt pompier si rog pe cei care imi pot deslusi si mie niste aspecte juridice vizavi de aceste marete disponibilizari.-sunt pompier la interventie,la operativ.acum cateva zile a venit un nou stat de organizare in care functia mea nu a disparut.au disparut alte functii.acum m-au pus la dispozitie,m-au scos de pe functie si trebuie sa dau concurs cu cei carora nu li se mai regaseste functia in noul stat.(reactia a fost-sa li se dea tuturor o sansa).e legal?un post ocupat poate fi scos la concurs?pot fi eu disponibilizat daca functia mea nu a disparut din noul stat?oricum stiu ca nu am nici -o sansa in eventualitatea unui nou concurs.functiile care au disparut erau locuri caldute ocupate de oameni cu obrazul ales.
Cel mai recent răspuns: giv , utilizator 08:29, 24 Iunie 2011
1. Va poate pune la dispozitie. Este legal.
2. Un post ocupat nu poate fi scos la concurs. Postul dumneavoastra conform noii organigrame nu mai este ocupat.
3. Puteti fi disponibilizat daca nu promovati.
Sanse sunt. Insa nu va amagiti. In Romania se poate orice. Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Organizarea ilegala a unui concurs intr-o primarie, in urma reorganizarii georgeandrei georgeandrei Buna ziua, Va prezint urmatoarea speta: Dna. X, in 2006, sustine un concurs pentru ocuparea functiei de consilier debutant la compartimentul contracte dintr-o ... (vezi toată discuția)
Organigrama si statul de functii - administratie publica mihaita10 mihaita10 Buna ziua, 1) Am fost functionar public, incadrat inspector la biroul resurse umane, mi- am dat demisia din functionar public, am dat concurs pe un post ... (vezi toată discuția)
Functie de conducere- reorganizare institutie andre_1996 andre_1996 In anul 2008 am ocupat prin concurs functia publica de conducere de director executiv. In septembrie 2008 noul primar ales a propus spre avizare la ANFP o noua ... (vezi toată discuția)