avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... prescriere hotarare judecatoresca
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

prescriere hotarare judecatoresca

In luna februarie a fost pronuntata hotararea in procesul de dezbatere succesiune . Aceasta este de 1/2 - 1/2 . Din motive financiare nu am facut nimic impotriva . Intrebarea mea este : se poate prescrie aceasta hotarare si cand ?
Cel mai recent răspuns: ContSters166582 , utilizator 16:05, 24 Iunie 2011
Hotararile judecatoresti nu sunt prescriptibile. Drepturile castigate prin ele pot fi. Dar am inteles ca dvs. prin respectiva hotarare judecatoreasca ati devenit proprietarul cotei de 1/2 din masa succesorala. Dreptul de proprietate este imprescriptibil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptie achizitiva vally vally buna seara tuturor! in primul rand multumiri oamenilor care au creat acest site si celor care pastreaza ritmul de zi cu zi !!! faceti o treba minunata! ... (vezi toată discuția)
Cumparare masina de la mostenitor Gratiela Ratiu Gratiela Ratiu Va rog sa-mi dati si mie niste sfaturi si opinii privind \"siguranat \" cumpararii unei masini. masina in cauza este a sotiei supravietuitoare, care are ... (vezi toată discuția)
Moștenire Maria010998 Maria010998 Bună ziua! Dacă părinții mei au murit acum 35 de ani si eu și fratele meu nu am dezbătut moștenirea atunci dar el nu a avut pretenții atunci, eu am ... (vezi toată discuția)