avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: SAF-T și facturarea electronică, obligatorii din 2022. Implementare și impact. Lectori: EY România. Joi, 27 Ianuarie, ora 11:00. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda neplatita
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda neplatita

aS Dori sa stiu ce se intampla daca 1 proces verbal Nu este platit??
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 05:03, 8 August 2011
Ramaneti cu datorie la primarie, curg penalitati, iar cand veti avea nevoie de un certificat fiscal va veti lovi de aceasta problema.
Exista posibilitatea si sa fiti executat silit de primarie...
Administratia financiara va monitoriza aceste amenzi, si tinand cont ca in romania in loc sa prevenim asteptam sa combatem va pune penalitati "legale" si va veti trezi cu o suma care nu va mai putea fi platita asa usor sau implicit cu o executare silita. Chiar daca nu aveti bunuri mobile sau imobile de executat nu va faceti griji, veti avea ,ei nu se grabesc.
Datoria asta nu se va prescrie si va veti lovi de ea in orice moment. O sa va convingeti cat de curand de asta. Eu va sfatuiesc sa achitati totusi suma pe care o datorati pt ca suma va creste rapid.
Au trecut mai multe de 1 luna, se adauga si penalizari?? Sau dupa 1 timp se va anula fiind declarat ""Neplatit"" Acuma mai pot actiona cu avocat sau ce sa mai fac??
oameni buni, voi ati facut dreptul pe vapor ?? nu se aplica penalitati la creantele bugetare...

Alte discuții în legătură

Amenda contraventionala la administratia financiara? ddinu ddinu Buna ziua, Am primit o amenda RATB pe care am neglijat sa o platesc in 15 zile de la sosirea in posta (de fapt a semnat maica-mea pentru ea, si n-am stiut ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu amenda contraventionala care apare la impozit andreeahanc22 andreeahanc22 Buna. Am vazut pe forum ca acesta intrebare a mai fost pusa insa nu am gasit raspunsuri concludente. Zilele anterioare am primit acasa in posta instiintarea de ... (vezi toată discuția)
Amenda circulatie neplatita ContSters156394 ContSters156394 O adresa a sosit acasa pentru instiintarea de plata a unei amenzi contraventionale la regimul circulatie (radar), in valoare de vreo 200 lei. Daca pur si ... (vezi toată discuția)